Потрошувачка кошничка

0 ریال

14,000,000 Конфигурирање на провизија
لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم
هزینه نگهداری لایسنس سالیانه برای لایسنس های لایف تایم الزامی است
1,400,000 ریال
Месечно
لایسنس لایت اسپید
800,000 ریال
Месечно
لایسنس لایت اسپید نسخه vps با رم بیشتر از 2 گیگ (UltraVPS)
450,000 ریال
Месечно
لایسنس کلود لینوکس سی پنل
هزینه این لایسنس ماهیانه است